Om os

Om Falster Hundeudstyr

niels m jasso dm 13Mit navn er Niels, og jeg har startet mit et-mands firma, Falster Hundeudstyr. Min baggrund for dette er at jeg siden 2004 har været hundefører i politiet og er instruktør på politiets hundeskole. Jeg har haft 3 patruljehunde og arbejder nu med min narkohund.

Med mine 4 politihunde har erkendt, at foderet har større betydning for min hunds trivsel end jeg havde regnet med. Jeg tilbyder dig rådgivning og vejledning ifm valg af foder til din hund, sælger hundeudstyr hvad enten det er til familiehunden eller brugshunden, jeg tilbyder personlig rådgivning og vejledning med adfærdsproblemer, træning, træningsmetoder mv.

Jeg har fået en god aftale med importøren af Genesis og Chicopee hundefoder som jeg nu sælger. Det er canadisk produceret og indeholder ingen animalske biprodukter, men alt hvad din hund ellers har brug for, hvad enten den er hvalp, voksen, stor, lille, sart i maven, allergisk eller andet. Alt foder indeholder glucosamin, condroitin, MOS og chicory er tilsat for at styrke din hunds immunforsvar og styrke den fordøjelse. Det er et foder der giver mig tryghed for at min meget aktive hund får præcis det bedste for ham. Desuden ydes der smagsgaranti.