Tilbud

Tilbud

Shoo-tag, shoo tag hundshoo tag kat

Til hunde  – mod flåter og lopper, 199,-    5,3 x 2,8 cm
Til katte – mod lopper, 119,-   5,3 x2,8 cm

Shoo!TAG er nem at anvende; sæt blot skiltet fast på dit kæledyrs halsbånd med den vedlagte metalring – og så er den klar til brug! Husk at drej magnetstriben ind mod dyret. Du kan klippe skiltet over ved den stiplede linje, hvis dit kældedyr er lille i størrelsen; smid den øverste del ud (den del, der ikke har nogen magnetstribe).

Shoo!TAG virker gennem et tredimensionelt elektromagnetisk felt, der sidder i magnetstriben. Produktet udnytter brugernes eget magnetfelt, og skaber en effektiv barriere imod bestemte insekter.
Produktet skader hverken elektronisk udstyr, helbredet eller miljøet. Det påvirker ikke pacemakere på mennesker, halsbånd med radar eller hundes mikrochips.

Optimal beskyttelse opnås inden for 36 timer efter påsætning. Shoo!TAG er vandtæt. Virkning op til 4 måneder. Indeholder ingen skadelige kemikalier. Produktet er lugtfrit og sikkert for dit kæledyr, dig selv og miljøet.

OBS!

-Magnetfeltet skal altid vende indad mod kroppen

-Forlæng Shoo!TAGS levetid, ved at opbevare det i beskyttelsesfolien et mørkt sted, når produktet ikke anvendes.

30 dages returret! Du kan refundere et Shoo!TAG pr. husholdning indenfor 30 dage og få hele købsprisen refunderet. For at få pengene tilbage, skal du:

-sende os produktet og indpakningen

-vedlægge den originale kvittering med dato og pris

-udfylde og vedlægge indlægget i pakningen. Her skriver du dine kontaktoplysninger samt årsagen til at du ønsker at returnere varen
falsterhundeudstyr@gmail.com


Meget andet

Du er velkommen til at sende en forespørgelse på kontaktsiden.