Genesis

Genesis

Genesis Pure Canada Blue Ocean

blue_ocean_pack_shot-w293-h293-fill

BLUE OCEAN – Naturligt holistisk foder

Voksen foder

Vores Genesis Pure Canada Blue Ocean opskrift indeholder den perfekte kombination af vilde friske sild og frisk laks, for at give din hund de omega-3-fedtsyrer, der er nødvendige for at fremme en utrolig glat og skinnende pels. De fisk, der anvendes i vores produkter kommer fra et bæredygtigt fiskeri, som er en vigtig del af vores “back to nature” filosofi.

Vi har tilføjet colostrum (råmælk) til den voksne hunds kost, så de også drage fordel af den immun beskyttelse, colostrum giver. Vores lav-sukker plantain kombineret med letfordøjelige kartofler og næringsrige græskar, er en ideel kombination til at give de kostfibre og energi, der kræves for at understøtte din hunds livsstil.

Du kan være sikker på at Genesis Pure Canada Blue Ocean indeholder de grundlæggende ingredienser, der indgår i alle vores opskrifter, såsom linser, kikærter, urter og bær for at fuldende denne sunde kost, og give den et afbalanceret måltid.

Du forkæler din hund med et sundt og kornfrit foder. Genesis Pure Canada Blue Ocean er også velegnet til foder følsomme hunde fra 1 år på grund af den bevidste udelukkelse af korn. Det særlige udvalg af kulhydratkilder, sikrer et lavt glykæmisk indeks.

80% frisk laks, vilde sild & kylling

20% kartoffel, plantain, græskar, bær og urter

0% korn


Deep Canyon – voksen foder

deep_canyon_pack_shot_-w293-h293-fill

Genesis Pure Canada Deep Canyon er det perfekte produkt, til overgangen for din voksende hund, fra vores hvalpe produkt, Genesis Pure Canda Green Highland. Din hund elsker sikkert allerede de unikke smagsprofiler fra vores friske lam, ged og kyllinge kombinationen. Så vi har sikret, at Genesis Pure Canada Deep Canyon også indeholder denne lækre protein blanding, som er nødvendig for at fremme deres styrke og udholdenhed.

De har forsket vitamin og mineral kombinationer i årevis, for at sikre den perfekte kombination af essentielle vitaminer og mineraler er blevet korrekt afbalanceret. Du forkæler virkelig din hund med sundt og kornfri foder. Genesis Pure Canada Deep Canyon er også velegnet til foder følsomme, hunde fra 1 år med den bevidste udelukkelse af korn. De særligt udvalgte kulhydratkilder sikrer et lavt glykæmisk indeks.


Green Highland – hvalpe/junior foder

green_highland_pack_shot-w293-h293-fill

Genesis Pure Canada Green Highland er et protein-baseret foder til unge hunde (0-12 måneder). Vores unikke blanding af de bedste kvalitets proteiner understøtter muskeludviklingen,
og det tilføjede råmælk (colostrum) er med til at styrke hvalpens immunforsvar. Der er også inkluderet ren mælk for at hjælpe til med en blid overgang, når hvalpen går
fra modermælken til at spise selvstændigt. Vores unikke kombination af madbananer (plantain) og gulerødder, tilbyder en blid kulhydrat blanding og sikrer samtidig, at der er nok stivelse og lav GI kulhydrater for at holde din hvalp fuld af energi, og leverer afgørende fibre for at stabilisere deres fordøjelse. Tilføjelsen af vores blanding af urter og bær runder opskriften af, for at sikre din hvalp får antioxidanter og vigtige vitaminer nok for at understøtte deres naturlige kådhed!
Vores ernæringseksperter er virkelig gået all in med dette produkt, der sikrer, at intet er overset. De har forsket vitamin og mineral kombinationer i årevis for at sikre den perfekte
kombination af essentielle vitaminer og mineraler er blevet korrekt afbalanceret. Du forkæler virkelig din unge hund med sundt og kornfri foder. Genesis Pure Canada Green Highland er også velegnet til foder følsomme, unge hunde med den bevidste udelukkelse af korn. De særligt udvalgte kulhydratkilder sikrer et lavt glykæmisk indeks.


Wild Tundra – voksen semi-soft foder

wild_tundra_pack_shot-w293-h293-fill

Genesis Pure Canada Wild Tundra er meget unikt, da det er vores semi-moist produkt med et vandindhold på 18%!
Denne opskrift blev skabt til de hunde, der foretrækker en blødere, glattere foderpille tekstur. Vi har sikret, at smagen stadig er exceptionel, ved hjælp af frisk vildsvin, frisk rensdyr og fersk kylling. Disse unikke proteiner giver den styrke og udholdenhed, som din hund har brug for i deres aktive livsstil. Vores høje kvalitet kulhydrater plantain, kartofler og græskar sikrer, at denne opskrift er pakket med naturlige mineraler og fibre. Selvfølgelig omfatter Genesis Pure Canada Wild Tundra også vores specielle blanding af urter og bær, til at fremme den generelle vitalitet og velvære hos din dyrebare hund. Vores ernæringseksperter er virkelig gået all in med dette produkt, der sikrer, at intet er overset. De har forsket vitamin og mineral kombinationer i årevis for at sikre den perfekte kombination af essentielle vitaminer og mineraler er blevet korrekt afbalanceret.
Du forkæler virkelig din hund med sundt og kornfri foder. Genesis Pure Canada Wild Tundra er også velegnet til foder følsomme hunde fra 1 år på grund af den bevidste udelukkelse af korn. De særligt udvalgte kulhydratkilder sikrer et lavt glykæmisk indeks.


Grand Prairie – voksen foder

grand_prairie_pack_shot-w293-h293-fill

Genesis Pure Canada Grand Prarie er for de hunde med de mest selektive ganer. Vores udvalg af frisk bøffel, friske vagtler og fersk kylling vil helt sikkert glæde din hunds smagsløg! Denne unikke protein blanding vil, sammen med det immun styrkende colostrum, give en afbalanceret kost, der også beskytter og støtter din hunds immunforsvar.

Vi har inkluderet vores høje kvalitets kombination af plantain, kartofler og græskar for at sikre din hund får de fibre og kulhydrater, der er nødvendige for at støtte deres energiske livsstil. For at supplere de unikke protein og kulhydrat kilder der findes i Genesis Pure Canada Grand Prairie, har vi også inkluderet en speciel blanding af urter, som ensianrødder og centaury, til optimeret enzymatisk aktivitet i bugspytkirtlen samt for at give en ideel balance af vitaminer og mineraler.

Du forkæler virkelig din hund med sundt og kornfri foder. Genesis Pure Canada

Grand Prairie er også velegnet til foder følsomme, hunde fra 1 år med den bevidste
udelukkelse af korn. De særligt udvalgte kulhydratkilder sikrer et lavt glykæmisk indeks.


Wide Country – Senior foder

wide_country_pack_shot-w293-h293-fill

Genesis Pure Canada Wide Country fokuserer på de specifikke behov din senior hund (7 år og ældre) har. Denne opskrift blev udviklet med 70 % protein fra frisk gås, fasaner, ænder og kylling for at sikre, at vi tager hensyn til dit ældre kæledyrs livsstil.

Vores unikke ingrediens colostrum er ikke kun vigtigt for hvalpe og voksne hunde; men det er også inkluderet i vores Genesis Pure Canada Wide Country opskrift, for at styrke immunforsvaret hos din ældre hund. Vores kombination af lav-sukker plantain, kartofler og gulerødder sikrer, at din hund får alle de fibre der er nødvendige for at stabilisere deres fordøjelse.

Genesis Pure Canada Wide Country indeholder et særligt udvalg af urter og bær, der er nødvendige til at balancere denne ioskrift og sikrer vitalitet og velvære for din senior hund.

Du forkæler også din ældre hund med dette sunde og kornfri foder. Genesis Pure Canada
Wide Country er også velegnet til foder følsomme, hunde fra 1 år med den bevidste
udelukkelse af korn. De særligt udvalgte kulhydratkilder sikrer et lavt glykæmisk indeks.

Genesis Pure Canada Wide country kan også anvendes til overvægtige hunde eller dem med et lavere aktivitetsniveau.


Broad Meadow – semi-soft foder

gpc_broadmeadow-w293-h293-fill
Genesis Large Breed Adult Hundefoder er en komplet og afbalanceret formel designet specielt til voksne hunde i store til gigant race kategori.

Genesis Pure Canada Broad Meadow er meget unikt, da det er vores semi-moist produkt med et vandindhold på 18%!
Denne opskrift blev skabt til de hunde, der foretrækker en blødere, glattere foderpille tekstur. Vi har sikret, at smagen stadig er exceptionel, ved hjælp af frisk okse, frisk rensdyr og frisk vildsvin. Disse unikke proteiner giver den styrke og udholdenhed, som din hund har brug for i deres aktive livsstil. Vores høje kvalitet kulhydrater plantain, kartofler og græskar sikrer, at denne opskrift er pakket med naturlige mineraler og fibre. Selvfølgelig omfatter Genesis Pure Canada Broad Meadow også vores specielle blanding af urter og bær, til at fremme den generelle vitalitet og velvære hos din dyrebare hund.
Vores ernæringseksperter er virkelig gået all in med dette produkt, der sikrer, at intet er overset. De har forsket vitamin og mineral kombinationer i årevis for at sikre den perfekte kombination af essentielle vitaminer og mineraler er blevet korrekt afbalanceret. Du forkæler virkelig din hund med sundt og kornfri foder. Genesis Pure Canada Broad Meadow er også velegnet til foder følsomme hunde fra 1 år på grund af den bevidste udelukkelse af korn. De særligt udvalgte kulhydratkilder sikrer et lavt glykæmisk indeks.

Vi afholder os helt fra fjerkræ og kylling i denne variant.

Således er vores Genesis Pure Canada Broad Meadow særligt velegnet til hunde, der er følsomme eller endda allergiske overfor fjerkræ.

Tilsætning af colostrum (råmælk) kan også styrke din hunds immunsystem